Nieuw: Quintino & Ralvero – Jackpot

Die Quintino is goed bezig! Tijdens het Amsterdam Dance Event heb ik een set van hem gehoord, en ik werd weggeblazen. Dat gebeurde me net trouwens ook toen ik luisterde naar zijn nieuwe track met Ralvero: Jackpot! Do you like it? (klik op ‘lees verder’ voor de track)

Kopen: Beatport

Lees ook:[Teaser] Quintino & Ralvero – Jackpot
Lees ook:Nieuw: Vince Moogin – Love Me Right
Lees ook:Nieuw: Alesso – Clash
Lees ook:Nieuw: Fedde Le Grand – RAW
Lees ook:Nieuw: W&W & Ummet Ozcan – The Code

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>