Nieuw: Vince Moogin – Love Me Right

Nicky Romero gaat lekker. Gister zag ik hem nog zijn track Toulouse ontleden op Dancefair, vandaag brengt hij weer een nieuwe track uit op zijn label Protocol Recordings. Het is de beurt aan Vince Moogin met Love Me Right. Vandaag te krijgen op Beatport! (klik op ‘lees verder’ voor een preview van de track en een link naar Beatport)

Kopen: Beatport

Lees ook:Nieuw: Fedde Le Grand – RAW
Lees ook:Nieuw: W&W & Ummet Ozcan – The Code
Lees ook:Nieuw: Danny Howard – Apex
Lees ook:Nieuw: Daddy’s Groove – Hurricane
Lees ook:Nieuw: Basto – Stormchaser

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>