Nieuw: Tony Romera – Pandor

Afgelopen maandag kwam de vierde track op Nicky Romero’s platenlabel, Protocol Recordings, uit. Tevens is het de eerste plaat die niet gemaakt is door Nicky Romero zelf. Pandor, van de Fransman Tony Romera, lijkt best een beetje op de killer Atom. Best simpel, maar heel treffend. Daarom zal Pandor net als Atom veel gedraaid worden in de clubs. Al ben ik stiekem wel iets meer fan van laatstgenoemde. (klik op ‘lees verder’ voor de video)

Kopen: Beatport
Like Dance.blog op Facebook!

Lees ook:Nieuw: Basto – Stormchaser
Lees ook:[Chart] Beatport top 10 week 49
Lees ook:Nieuw: Alesso – Clash
Lees ook:Nieuw: Nicky Romero & NERVO – Like Home (Dannic Remix)
Lees ook:Nieuw: Nicky Romero ft. Nervo – Like Home

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>