Nieuw: Nicky Romero ft. Nervo – Like Home

Een fatsoenlijke versie van dit nummer heb ik op YouTube niet kunnen vinden, maar alsnog het vermelden waard. Het gaat immers om een nieuwe track van Nicky Romero. De vocals van NERVO maken dit nummer echter wel tot een hit. Hij staat momenteel op 2 in de Beatport chart. Check hieronder een radio rip-off. Goede versie hebben? Kopen! (klik op ‘lees verder’ voor het filmpje)

Kopen: Beatport

Lees ook:Good Tune: TJR – Ode To Oi
Lees ook:Nieuw: Nicky Romero & NERVO – Like Home (Dannic Remix)
Lees ook:Nieuw: Erik Arbores – Gold (Club Mix)
Lees ook:Nieuw: David Guetta ft. Taped Rai – Just One Last Time (Hard Rock Sofa Big Room Mix)
Lees ook:Nieuw: Julian Jordan & Martin Garrix – BFAM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>