Helden als Oliver Koletzki, Kölsch en Einmusik hebben geen Pleinvrees

De Amsterdamse organisatie Pleinvrees is lekker bezig. Op 6 september is er na vele eigen clubavonden het eerste echte festival. De helden die zijn uitgenodigd voor Pleinvrees Heroes zijn Oliver Koletzki, Kölsch, Andhim, Alle Farben, Oliver Schories, Gabriel Ananda, Robin Schulz, Einmusik, Niconé & Sascha Braemer, Konstantin Sibold, Miss Melera, Illesnoise, Nuno Dos Santos, Rampue,  VAAL, Lake People, Young Marco, Klangkuenstler, Isaac Stern, Dan Caster, Pitto en Joscha Berg.

De voorverkoop voor het festival begint maandag 12 mei om 12 uur. De kaartjes zijn dan nog 24,50 euro. De tickets zijn verkrijgbaar via deze link.

Kölsch gaat heldhaftig optreden op 6 september tijdens Pleinvrees Heroes

Kölsch gaat heldhaftig optreden op 6 september tijdens Pleinvrees Heroe

 

Pleinvrees is de komende periode ook betrokken bij het festival De Zon in De Oeverlanden nabij Amsterdam op 25 mei. De line-up volgt.

Op 22 juni toont Pleinvrees ook aan geen angst te hebben voor het strand. Pleinvrees am Strand in het Bloemendaalse Bloomingdale kent in ieder geval Nora En Pure en Illesnoise als badgasten.

 

Lees ook:Pleinvrees gaat op tournee
Lees ook:Soenda Festival maakt programma bekend
Lees ook:Junkie XL en The Cure treden samen op
Lees ook:Sky City Festival is het nieuwe Amsterdamse dance-evenement van Mojo
Lees ook:Justice, Dr. Lektroluv, Feadz en Erol Alkan op 5 Days Off

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>