Sky City Festival is het nieuwe Amsterdamse dance-evenement van Mojo

In de zomer is Amsterdam een geliefde bestemming voor dance-liefhebbers vanwege de aanwezigheid van de vele clubs maar vooral ook festivals. Mojo verwacht met enkele grote namen nog een nieuw Amsterdams festival in de markt te zetten! Sky City Festival vindt 2 augustus plaats in het Arenapark. De eerste drie bevestigde namen zijn Avicii, Knife Party en Afrojack!

Afrojack draait op de eerste editie van Sky City Festival (foto door Rankin)

 

In tegenstelling tot Pitch, dat andere Mojo-festival in Amsterdam, gaat de concert-organisatie bij Sky City Festival dus echt voor de grote namen die bij een heel groot publiek populair zijn. De Zweed Avicii verkocht afgelopen weekend bijvoorbeeld nog tweemaal de Ziggo Dome uit. Afrojack behoeft uiteraard ook geen introductie! Knife Party is een house- en dubstep-duo uit Australië. Het is een zijproject van de Australische drum ‘n’ bass-band Pendulum.

De komende tijd worden nog meer namen aan de line-up toegevoegd. Ook zal het programma van Sky City by Night, de officiële after van het festival, nog bekendgemaakt worden.

Sky City Festival speelt zich af op een buitenpodium op het terrein naast de Heineken Music Hall en in de concertzaal zelf. Het evenement biedt plaats aan 25.000 danceliefhebbers.

De voorverkoop begint donderdag 27 februari om 19.00. Early Bird Tickets zijn €55,-. De reguliere kaarten kosten daarna €65,-!

Lees ook:Sander Kleinenberg, Apster en Bart B More maken programma Sky City compleet
Lees ook:Afrojack, Baggi Begovic en Hardwell naar EDC New York
Lees ook:Top 500: Alex Party – Don’t Give Me Your Life
Lees ook:Dixon, Tom Trago, Omar S en Young Marco op het Lente Kabinet Festival
Lees ook:Knife Party, Deadmau5, Sander van Doorn & meer live – Ultra Music Festival 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>