Armin van Buuren vereeuwigd als wassen beeld in Madame Tussauds

Armin van Buuren krijgt een wassen beeld in de Amsterdamse vestiging van Madame Tussauds. Hij stuurde zelf een foto de wereld in van hem tegenover een studie van zijn gezicht in klei! De verwachting is dat het beeld in augustus zal worden onthuld. Van Buuren zal uiteraard achter een draaitafel staan! De Amsterdamse collectie bevat al een wassen beeld van Tiësto!

Armin van Buuren krijgt een wassen beeld in Madame Tussauds te Amsterdam

Armin van Buuren krijgt een wassen beeld in Madame Tussauds te Amsterdam

Naast Amsterdam zijn er ook vestigingen van Madame Tussauds in bijvoorbeeld Berlijn, Londen, Las Vegas, New York, Shanghai en Wenen maar geen van de filialen heeft een dj in de collectie, laat staan twee!

In Tokyo is wel een beeld te vinden van Ryuichi Sakamoto. Deze Japanse artiest was een van de oprichters van het Yellow Magic Orchestra. Deze band, vergelijkbaar met Kraftwerk, kan worden beschouwd als een van de grondleggers van de elektronische muziek en daarmee ook de techno en dance!

Lees ook:Imagine van Armin van Buuren komt binnen op nummer 1 van album Top 100
Lees ook:Armin van Buuren boos op columnist
Lees ook:Armin van Buuren razend populair in Amerika
Lees ook:Armin van Buuren boos op columnist, deel 2
Lees ook:Tiësto verkozen tot beste dj ter wereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>