Armin van Buuren razend populair in Amerika

Wij mogen als Nederlanders best eens trots op onze nationale helden zijn. Armin van Buuren en Tiesto strijden al jaren wie de meest populaire dj ter wereld is. Maar we vergetenj in die strijd om trots op deze helden te zijn. Over de hele wereld weten de ‘Dutch Masters’ mensen in verroering te brengen. Zo ook in Amerika, waar Armin van Buuren en passant even een record vestigde…

De Nederlandse dj wist namelijk op oudjaarsavond maar liefst 35.000 bezoekers naar zijn eigen show te lokken. Daarmee werd ‘Armin Only’ niet alleen een enorm succes, Armin is ook de enige Nederlandse artiest die met een solo show zoveel bezoekers wist te verkrijgen.

Dat liet organisatie en agency Armada Music weten. In april van 2008 wist Armin al 16.000 man naar de Jaarbeurshallen te krijgen en in Amerika deed hij dat twee weken terug dus weer ruimschoots over. Hieronder nog een aantal filmpjes van dat legendarische optreden, vooral het eerste filmpje deed rillingen bij me opkomen, het jaar afsluiten met een speech van Obama “Tonight belongs to you” en het jaar openen met een trance versie van U2′s “New Years Day”, laat me beseffen hoe groot Armin is:

Armin Only NYE Los Angeles

Lees ook:Armin Only 2006: de foto’s deel 2
Lees ook:Armin Only 2006: de foto’s deel 1
Lees ook:Nederlandse dj’s vallen in de prijzen in Miami
Lees ook:Armin van Buuren boos op columnist
Lees ook:Snap jij er nog wat van?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Armin van Buuren razend populair in Amerika

 1. Jody Meyer

  Ben niet van de trance, maar wel erg vet, Go Armin!

    /   Reply  / 
 2. Jeremy

  Zo mooi om te zien.. Zou ik echt bij willen zijn!

    /   Reply  / 
 3. alek vidakovic

  videoclib van armin van buuren
  youtube musicweblog
  vetevideofilm
  ga maar voor go armin
  trance echte nummer gemaakt
  grotjes
  van
  alek vidakovic
  uit
  emmen
  doeje best

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>