Topper van de Week: MC Boogshe

Ze was hét kleine lichtpuntje van DJ Jean’s Madhouse. Elke keer als ik haar op een feest tegenkom, verbaas ik me weer in welke hoedanigheid ze me wegblaast. Heb ik namelijk normaal gesproken het niet zo op mc’s (uitzonderingen daargelaten), bij MC Boogshe voel ik me altijd kiplekker! Vandaar dat ze deze week is verkozen tot ‘Topper van de Week’!

MC Boogshe, ofwel Rachel is afkomstig uit Australie, Singleton om precies te zijn. Een stad boven Sydney. Als ze op haar 15e in zowel een zanggroepje en breakdancegroepje zit en geen keuze weet te maken, besluit ze ‘the best of both worlds’ te combineren; als mc.

In een korte tijd weet ze zich naar de top te ‘mc-en’. In 2005 is haar eerste performance samen met Tony Cha Cha. Binnen de kortste keren doet ze dit succes dunnetjes over met Jean, Eric van Kleef, Jesse Voorn en de Starkillers.

Waar de meeste mc’s op de achtergrond blijven en heel sporadisch het publiek oproepen mee te doen, is Booghe altijd interactief bezig. Naast haar motiverende gezang, rapt ze ook de lekkerste housebeats aanelkaar. Rachel is een van de weinige mc’s die trouwens weten wanneer ze iets moeten zeggen.

Check het filmpje voor een goed voorbeeld Het is afkomstig van Wasteland, dus NSFW!

Lees ook:Ferry Corsten als eerste dj op Second Life
Lees ook:Dj’s bekvechten over eerste optreden in Second Life
Lees ook:Second Life: oneindig feesten met virtuele dj’s
Lees ook:Verjaardagsweek: David Guetta – World is Mine
Lees ook:Topper van de week: Henzel Washington

1 Reacties // Reageer

One thought on “Topper van de Week: MC Boogshe

  1. henk

    Topper? Dieptepunt van de mensheid! Alweer eentje die alleen gericht is op sex. Wat triest en primitief. Waar is de echte liefde gebleven?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>