Ramp voor de stapper uit midden Nederland, de HD dicht!

Een kleine ramp is uitgekomen vandaag. Was het gister al vrijdag de 13e, voor een groot deel van de stappers uit midden Nederland is het ook zaterdag de 13e. Want na een hoop speculaties kan de HappyDayzz vanavond zijn deuren niet openen. Het ontbreken van een vergunning zorgt ervoor dat de locatie voorlopig zijn deuren gesloten moet houden.

Een regelrechte nachtmerrie voor de crew lijkt mij. Daar sta je dan, met je 0-uren contract, op de zaterdagnacht, terwijl je hoort te werken. De HappyDayzz weet nog niet eens of ze volgende week wel open kunnen.

Maar ook de partygangers moeten het dus ontgelden. Had je net een kaartje voor de club gekocht, je kan het wel vergeten, de deuren gaan vandaag echt niet open. Uiteraard zullen de kaarten die zijn gekocht in de voorverkoop volledig worden vergoed door de diverse en bekende voorverkoop adressen. De crew blijft geloven in een voorspoedige afwikkeling en hoopt de feestganger op korte termijn positief te kunnen informeren over deze uiterst vervelende kwestie.

Lees ook:Voor Tiesto in de rij!
Lees ook:Latin Village van 3 dagen naar een enkele dag
Lees ook:Moeten clubs in Amsterdam eerder dicht?
Lees ook:Drugsrazzia op Ibiza: Amnesia gesloten
Lees ook:Grote vreugde van een kleine disco

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>