Voor Tiesto in de rij!

Voor het eerst in de geschiedenis van de Bredase club “Mezz”  staat Tiesto in de line-up. Dat zorgde een aantal dagen terug voor vreemde taferelen bij de voorverkoopadressen. De medewerkers van de Bredase Mezz moesten wel even wennen, lange rijen en een ongeloofelijke drukte: “Ik heb dit nog nooit zo gezien”, vertelt een medewerker.
Toen de voorverkoop rond zeven uur eenmaal begon was de rij zo weggewerkt. 250 kaarten gingen erin de voorverkoop, de rest is via 3FM te winnen. De kaarten waren maar liefst 30,- euro. De opbrengst gaat naar Serious Request, waar het feest op de 4e van december in het teken van zal gaan staan. Voor Tiesto zal Giel Beelen gaan optreden, ik mag hopen dat dit niet te lang duurt.

Lees ook:Zaterdagavond stapavond (7)
Lees ook:Dance4Life haalt vier ton binnen
Lees ook:Tiësto geeft drie optredens in Gelredome
Lees ook:De Scissor Sisters delen uit
Lees ook:Partyflock veilt foto’s voor Dance4life

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>