Zaterdagavond stapavond (8) Amsterdam Dance Event alternatieven

Eigenlijk, eigenlijk moet jij morgenavond als danceliefhebber in Amsterdam zijn. Simpelweg omdat de hele wereld daar is. Maar omdat Dance.Blog.nl ook wel begrijpt dat sommige mensen geen zin hebben naar Amsterdam af te reizen, de hele week al in Amsterdam zitten of gewoon iets anders willen, heeft Dance.Blog de leukste alternatieven op een rijtje gezet in het wekelijkse item: Zaterdagavond stapavond…

90's Now!
In het Patronaat te Haarlem vindt weer een nieuwe editie van 90's Now plaats. Het feest waar de lekkerste 90's plaatjes aanelkaar worden gemixt. De avond staat als vanouds in het teken van de meester: Gary Global. Gary zal worden bijgestaan door Flexmeister F. die op feesten als Girls Love DJ's en Backyard al heeft gedraait.

Armin Only
Heb je tijd om naar België te rijdden? Dan kan je bijna Armin Only niet overslaan. De Nederlandse dj zal zijn "Worldtour" in het Belgische Hasselt voortgaan zetten. Vreemd genoeg zijn er nog genoeg kaarten te krijgen voor dit solo event van de "grootste ter wereld". Kaarten zijn via Timoco voor €30,- te bestellen.

Dana 15 years the first lady of the harder styles
Dana is al een aantal jaar mijn grote favoriet in hardstyle. Haar heerlijke platenkeus hebben er bij mij voor gezorgd dat ik ook naar Hardstyle luister. De dame zit nu al 15 jaar in het vak, en dus is het tijd voor een verjaardagsfeestje. Het feest wordt gehouden in de Matrixx. Ze zal worden bijgestaan door een aantal "hardstyle grootheden" zoals Luna, the Prophet en buzz Fuzz. 

Kinky on the Beach
Kinky on the Beach is natuurlijk ouderwets Kinky. En hoewel ik er geen fan van ben, zullen weer velen feestgangers de datum rood onderstreept in hun agenda hebben staan. Het feest dat gevuld wordt met trance en classicers vindt voor de derde keer in "Condor City" te Den Haag plaats. Je komt alleen als stelletje of vrouw binnen en dat zegt natuurlijk genoeg ;) !

Rocksteady
Na een succesvolle editie in the Sand een aantal weken terug. Wordt het nu tijd voor de Waerdse Tempel om de sterren van Rocksteady te ontvangen. Met wederom een sterke line-up met artiesten als Sidney Samson, Flexican en Hardwell zal het weer gaan knallen.

Simplon invites Stephan Bodzin
Stephan Bodzin staat deze avond garant voor een spectaculaire minimal/electroset. En dat helemaal in het noordelijke Groningen! De avond zal van 1 voor 0.00 tot 6.00 plaatsvinden en is in de voorverkoop €12,-.

Lees ook:Vanavond Qlimax in de Gelredome
Lees ook:Best dj of 2008: Hardstyle
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (07-02)
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (9)
Lees ook:11e Amsterdam Dance Event in aantocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>