Luistertip! Fresh FM en de week van de Nederlandse dj’s

Een dikke luistertip deze week voor je speakers! Met het Amsterdam Dance Event in het vooruitzicht heeft Fresh FM een heerlijke actie bedacht. Geen grote buitenlandse dj's die een set mogen draaien op het station, maar enkel en alleen grote Nederlandse dj's. Hier wordt ik heel blij van, een extra boost voor het Nederlandse product. Vaak wordt vergeten hoeveel goede dj's wij hebben, lees snel verder voor meer info over deze week!

 

Het was me eigenlijk totaal ontschoten, en daardoor moest je misschien gister al sets van Chuckie, Ryan Marciano en Sunnery James, Rockid en Rockid missen. Maar niet getreurd, vanavond tot en met zondagavond knallen de beste Nederlandse dj's uit je speakers!

Erg leuk deze boost voor het Nederlandse product van Fresh FM, zeker in een week waarin voornamelijk de buitenlandse dj's in de picture staan. Ik vind Fresh FM het radiostation voor de danceliefhebber. Naast veel mainstream danceplaten vind je ook lekkere classicers en nog onbekende meesterwerkjes.

Hieronder vindt je de timetabel van de "Week van de Nederlandse DJ's" Live luisteren doe je hierrr!

 

Lees ook:De downloadtip: Sander van Doorn
Lees ook:538 Powermix – Mixed by DJ Devious
Lees ook:Breng een stukje dance/trance in 50 jaar Nederpop!
Lees ook:Agenda club Home november
Lees ook:Technoweek: Marco Bailey

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>