Awakenings in oktober

Een van de beste technofeesten zijn natuurlijk de Awakeningsfeesten. Met een sterke line-up, een geweldige locatie en een goede organisatie heeft Awakenings vele technoharten veroverd. Vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober zal dit feest weer gehouden worden in de Westergasfabriek…

 

Begin oktober gaat het weer gebeuren. Dan zullen vele Awakenings bekenden (Adam Beyer, Ben Simms en Stacey Pullen) met de rauwe technoklanken weer een top feest ervan maken.

Maar deze editie staan er ook veel Awakenings nieuwelingen op het programma. Wat te denken van Alex Smoke, Miniloque en Kabale und Liebe? Zowel het trouwe Awakenings publiek zal met de nieuwe namen verrast worden alswel het nieuwe publiek, die door deze gelouterde en nieuwe namen, een geweldig feest tegemoet gaan.

Monumental Productions BV weet dus weer een nieuwe spannende editie op de agenda te plaatsen. Na de lange geschiedenis van zowel negatieve als positieve berichten, dus weer een nieuw feest in de geschiedenis van Awakenings!

Wist je trouwens dat Awakenings zijn naam te danken heeft aan de wederopstanding van Jezus. De eerste editie werd gevierd rond Pasen en omdat Rocco Veenboer (organisator) niet wist wat dit te betekenen had zocht hij het op. Zodoende kwam hij bij de naam Awakenings terecht. (Bron: Wikipedia) Laat het dit jaar weer een wederopstanding voor techno worden, wat de laatste jaren (door de sterke minimal stroming) aan het inslapen is. 

Lees ook:Feestweek: Awakenings
Lees ook:Tien jaar Awakenings: de filmpjes
Lees ook:Stripperz in de Zebra
Lees ook:Feestweek: Click
Lees ook:Awakenings ausverkauft!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>