Dansend je mobiel opladen

Van dit soort uitvindingen gaat mijn hart sneller kloppen: een apparaat waarbij je al dansend stroom opwekt voor je mobiele telefoon. 

De mensen bij Orange kwamen er achter dat er op het eind van festivals niet zo veel meer gebeld wordt omdat alle mobieltjes dan leeg zijn. Slecht voor hun omzet natuurlijk. En vervelend voor al die mensen die elkaar niet meer kunnen bereiken of vinden.


Ze ontwikkelden een lader die ongeveer hetzelfde weegt als een telefoon en het formaat heeft van een pak kaarten. Het komt met een bandje om je arm en tijdens het bewegen wordt de batterij opgeladen.
 

Komend weekend wordt het getest op het Britse Glastonbury Festival. Hopelijk bevalt het en komt het ook naar Nederland toe. Misschien zelfs nog net voor Lowlands, dat zou fijn zijn…

Lees ook:Bezoekster Sensation bezwijkt in ziekenhuis
Lees ook:Sensation-meisje slikte pilletje
Lees ook:Promo onderscheidt zich van de rest!
Lees ook:Gouden Kooi meisjes paaldansen op Ex-Pornstar
Lees ook:Pacemaker – complete DJ-set in je broekzak

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Dansend je mobiel opladen

  1. LL

    Super ding!

    Had ooit ook bedacht dat het handig zou zijn om stroom op te wekken in de sportschool door middel van al die in het zweet werkende mensen. Maar ik was niet de eerste, ook Middas Dekkers schrijft er over in “Lichamelijke Opvoeding”.

      /   Reply  / 
  2. CX

    Deze site is echt dood!

      /   Reply  / 
  3. Frank

    Yup weinig tekenen van leven hier

      /   Reply  / 
  4. Tim

    Ja, leuke gadget.. maar hoe kunnen aan het einde van festival GSM’s nou leeg zijn? Meestal doe je een paar dagen met batterij en je moet het wel heel bont maken met bellen, sms’en en foto’s maken om hem in een dag leeg te krijgen.

      /   Reply  / 
  5. WR

    Doek deze weblog maar op. De nieuwe redactie heeft de continuïteit van deze log helemaal om zeep geholpen. Zonde dat zo’n leuke nieuwsbron voor de dance-industrie op deze manier moet ondergaan. Er waren denk ik genoeg redacteuren die de voortzetting van deze log wel hadden kunnen garanderen.

      /   Reply  / 
  6. Luuk

    Akkoord

      /   Reply  / 
  7. LL

    Ben eigenlijk wel benieuwd wat de redacteuren hier zelf van vinden?

      /   Reply  / 
  8. Katja

    @WR: er volgt nog een stukje, maar ik ben het met je eens. Het bleek een veel tijdrovender gebeuren dan ik en Dave van te voren hadden bedacht en het viel gewoon niet te combineren met onze andere banen. Daarnaast waren er wat dingen gebeurd in de persoonlijke sfeer die veel tijd kosten en alles bij elkaar weinig tijd over voor hier.
    Nieuwe redacteur komt eraan!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>