Promo onderscheidt zich van de rest!

Ondanks dat hardcore totaal niet mijn stijl is, kan ik me voorstellen dat een hoop mensen er compleet los op kunnen gaan. De flinke bass, de vette locaties van de feesten en de geweldige sfeer zorgen ervoor dat duizenden mensen wekelijks hun plek naar hardcore feesten weten te vinden. Helaas zorgt dit voor een grote verzadiging binnen de scene. Er zijn maar weinig feesten die zich weten te onderscheiden. Promo is daar gelukkig een van.

Ik kan me voorstellen dat de drempel redelijk hoog ligt op het moment dat je naar een hardcore feest wilt en je komt niet uit de scene. De vele gabbers, drugsgebruikers en junkies die op een gemiddeld hardcore feest rondlopen zorgen ervoor dat een hoop mensen hardcore feesten ontwijken.

Op Promo komt een heel ander publiek. Promo is een van de weinige hardcore feesten waar juist een hoop hardstyle liefhebbers op afkomen. Promo is niet het feest met legio aan artiesten die allemaal hetzelfde riedeltje doen. Op Promo staan juist die hardcore artiesten die ervoor zorgen dat het kraakheldere geluid in de Heineken Music Hall in zijn volledigheid wordt gebruikt.

Tickets zijn te verkrijgen bij Ticketonline en alle filialen van Free Record Shop.

Check de website en line-up hier: Enter Sound System.

Lees ook:Feestweek: Thunderdome 2008
Lees ook:De downloadtip: Jeroen Flamman
Lees ook:Dubieuze tekst in trailer The Warrior Elite van Masters Of Hardcore
Lees ook:Feestweek: Beatloverz – The Higher Christmas Level
Lees ook:Dj Promo: jumpstylers zetten zichzelf voor lul

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>