Video: Bob Sinclar – Together

De grote kindervriend Bob Sinclar slaat maar weer eens toe met een feelgood clip en lied met kleine mensjes.

Als het niet al eerder het geval was, dan is nu toch echt wel het nieuwe er af. De Franse producer Sinclar, die deze zomer zo succesvol was, lijkt niet bang te zijn om in herhaling te vallen. Vrolijk muziekje, mierzoete clip, kindjes die van over de hele wereld meezingen en inhaken maar.

- Video: Fireball vs Bob Sinclar – What I Want

Lees ook:Video: Jeckyll & Hyde – Freefall
Lees ook:Afrikaanse kindjes dansen niet op Tiësto
Lees ook:Video: Bloodhound Gang – Screwing You On The Beach At Night
Lees ook:Video: M.I.A. – Boyz
Lees ook:Franse helden: Bob Sinclar

1 Reacties // Reageer

One thought on “Video: Bob Sinclar – Together

  1. Cyril

    Deze clip is zó vrolijk dat het glazuur van mijn tanden springt, maar desondanks onweerstaanbaar. Als je hier niet vrolijk van wordt, dan kun je jezelf beter van kant maken denk ik. De plaat zelf is weinig bijzonders overigens. Zonder clip blijft er weinig van over.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>