Voor een goed feest moet je de grens over!

Op Extrema afgelopen weekend viel het publiek op te delen in drie groepen. Groep 1: ouwehoerders, kakelaars, lulzieke kroegtijgers(40%), Groep 2: Overmatige drugsgebruikers (40%) en Groep 3: oprechte feestvierders (inderdaad, 20%).

Het Nederlandse partypubliek is grotendeels verzadigd, blasé en weet niet meer wat feesten is. Daarom moeten de mensen in Nederland die géén halve apotheek in hun darmkanaal nodig hebben om het leuk te hebben, die de dansvloer niet de ideale plek vinden om even lekker bij te kletsen, de grens over, waar ze wel nog weten wat feesten is! Sonne Mond Sterne of Blauer See in Duitsland, Sziget in Hongarije: wat ze ontberen aan de organisatie maken ze tien keer goed aan sfeer! Mee eens? Pollen maar!

Lees ook:Video: Samim – Heater
Lees ook:Hit or Shit: David Guetta – Everytime we touch
Lees ook:Voor maar 19 euro Dance Festival in Antwerpen
Lees ook:De locatie: BLM9
Lees ook:Q-Base 2007, de filmpjes

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Voor een goed feest moet je de grens over!

 1. Tim de Roos

  Haha, en op SMS komt die 20% oprechte feestvierders? 90% loopt dagenlang met een drugshoofd rond!

    /   Reply  / 
 2. Boefje

  @Tim de Roos: Ja, maar dat komt omdat daar ook steeds meer kenkenederlanders rondlopen!!
  Duitsers zijn over het algemeen veel chiller en veroorzaken minder problemen.

    /   Reply  / 
 3. Dimitry

  Ik word een beetje moe van al die zogenaamde journalisten op Dance Blog die het niet kunnen laten hun eigen mening te verkondigen.

  Hoezo valt het Extrema publiek van afgelopen weekend in drieen te delen!? Waar slaat dit in Godsnaam op!! Heeft-ie een enquete gehouden onder alle bezoekers of wat? Natte vinger journalistiek beste Daan van den Enden. Houd je aub bij de feiten en laat jouw persoonlijke mening erbuiten. Dank u!

    /   Reply  / 
 4. Henkie

  En waarom zou hier geen mening mogen worden gegeven? dat jij hele anderssoortige verhalen verwacht lijkt me eerder een teken dat jij op de verkeerde plek zit. Ik ben het ook niet altijd eens met dingen die hier geschreven worden, maar gelukkig zijn er comments waarin je zelf ook kan zeuren :)

    /   Reply  / 
 5. Wwz

  Sterker nog: De kritische toon van dit blog maakt het voor mij nou net leuk om te lezen (idem voor sommige andere die onder blog.nl staan). Of ik het nou met ze eens ben of niet.

  Helaas zijn er dan veel mensen die vinden dat je zeurt.

    /   Reply  / 
 6. Wwz

  *voegt toe aan vorige post*

  Maar ik heb makkelijk praten, ik recenseer al een paar jaar recente dance-plaatjes op de site profm.nl (en zeker niet altijd positief) en daar is géén reageermogelijkheid. Wie weet wat ik voor bak stront over me heen had gekregen als die optie er wel was geweest…

    /   Reply  / 
 7. Dimitry

  Ik heb nooit beweerd dat een kritische blik of mening niet gegeven mag worden. Zolang het onderbouwd is! Meneer de berichtgever noemt percentages Extrema bezoekers die nergens op gebaseerd zijn, behalve ZIJN indruk. Althans, ik heb geen onderzoek gezien. En ik weet niet of de berichtgever ooit zelf op Blauer See is geweest…maar als ze ergens raad weten met de dope dan is het daar wel! (Heb sinds 2000 geen Blauer See gemist) Ooit in de Robert Johnson geweest te Frankfurt? Stikt daar van de Duitsers -vreemd hè- die weten hoe ze moeten feesten ja. Maar wel/ook met de nodige middelen.

  2Wwz: jij recenseert muziek. En over muziek kun je twisten. Maw een mening over hebben. Statistieken spreken voor zich. En ik heb geen bezoekersstatistieken gezien van Extrema dus is de berichtgeving klinkklare natte vinger werk.

  En misschien zit ik hier ook wel niet op de juiste plek. Ik houd iig van berichtgeving die objectief dan wel onderbouwd is.

    /   Reply  / 
 8. Boefje

  Hahaha! Misschien waren de percentages eigenlijk respectievelijk 42,37/37,31/20,32 of zo (Ik miste trouwens nog de eenden, die ook zeer aanwezig waren)
  maar Dimitry is in ieder geval 100% sneu. Een heel epistel opstellen op een weblog (ja weblog, geen nieuwssite) die je niet bevalt, hoe gay is dat?

    /   Reply  / 
 9. Dimitry

  Hersenloos figuur die Boefje…heeft er dus niets van begrepen. En nu snel terug je cel in…hop hop!

    /   Reply  / 
 10. krts

  Rustig rustig mensen. Vrede op aarde is een groot goed. :-)

    /   Reply  / 
 11. frank

  Overdrijven is ook wel weer een kunst :) . Als je in nl geen leuke feesten kunt vinden zul je ze nergens vinden.

  Grappig dat er de laatste tijd amper nog positief over iets gesproken word. Misschien is het beter dat jullie je op een andere muziekstroming storten als alles toch maar bagger en kut is ;) .

    /   Reply  / 
 12. Tim de Roos

  Gek figuur inderdaad die boefje, last van een woensdagdip ofzo? Bang om je echte naam te melden? Ben het eens met dimitry.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>