Hit or Shit: David Guetta – Everytime we touch

Het is alweer een tijdje terug dat ik de laatste cd (F*ck me I’m Famous uitgezonderd) van David Guetta in mijn handen kreeg. Een wereld cd met eigenlijk alleen maar hits. Binnen de kortste keren had ik dan ook de vinyl versie van de cd in mijn bezit. Ondertussen zijn de meeste producties uitgebracht op single en vrijwel allen zijn ongeloofelijke hits geworden. Van een nummer begreep ik niet waarom die niet op single uitgebracht werd. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen. “Everytime we touch” is de nieuwste hit van de Franse hit-dj.

Ik blogde er al een tijdje terug over. Fans van David konden zich opgeven om in de nieuwste clip van hem mee te doen. Hier vroeg David expliciet om Nederlandse, Braziliaanse en Japanse fans. Het resultaat is in de clip verwerkt. En het is leuk te vermelden dat twee beeldschone Nederlandse dames het tot de clip hebben gemaakt.

Leuk detail is het dat Lieke van Girls Love DJ’s een van deze twee bloedmooie meiden is. Leuke promotie voor een van de vetste feesten van Nederland! Verder zijn er, als je goed kijkt, nog een aantal karakteristieke items van Nederland te vinden (zoals Schiphol).

Het nummer is een van de beste producties van David Guetta. Een erg strak nummer dat het goed doet op de dansvloer. Klinkt lekker in het gehoor, heeft een prima beat en wordt nooit langdradig. David Guetta is een van de weinige dj’s die, ondanks de ervan afdruipende commercialiteit, zulke goede vocalhouse producties weet te brengen. Een dikke hit in mijn ogen! Maar wat vinden jullie?

Lees ook:Delirious – David Guetta klinkt als Starlight – Supermen Lovers
Lees ook:Verjaardagsweek: David Guetta – World is Mine
Lees ook:David needs you!
Lees ook:Video: David Guetta ft. Cozi – Baby When The Light
Lees ook:Video: John Marks – Carnival

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit or Shit: David Guetta – Everytime we touch

 1. Daantje

  Een dikke vette hit!! Absoluut!!!

    /   Reply  / 
 2. Sascha

  Ja, absoluut!!
  Commercieel is David Guetta wel, maar wie niet in deze tijd.
  Hij was al mijn favoriete DJ en dat blijft nog steeds!

  Groetjes, Sascha!

  Ps. Snapte idd ook niet waarom het nummer nog niet als single was vertolkt.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>