Don Diablo lanceert nieuwe single op Hyves

Don Diablo gaat vandaag (11 mei) zijn nieuwe single "Pain is Temporary, Pride is Forever" en de bijbehorende videoclip exclusief uitbrengen op Hyves.

"Op de radio hoor je continu dezelfde muziek, het lijkt wel alsof tien procent van de platen negentig procent van de airplay krijgen. Op een website als Hyves beslissen mensen zelf wat ze willen horen en zien, daar hecht ik veel meer waarde aan, zeker gezien het bereik van de site van meer dan drie miljoen mensen!" legt Diablo zijn keuze voor een internet premiere uit.

"Voor een groot aantal Nederlandse artiesten is het promoten van een single de laatste jaren een vermoeiend en soms teleurstellend proces geworden, vooral als de muziek ook maar iets afwijkt van een bepaald verwachtingspatroon of een bewezen formule. De muziek van Nederlandse artiesten sneeuwt hierdoor vaak onder tussen alle Britse en Amerikaanse singles die op de automatische piloot worden opgepikt. Je mag best trots zijn op nationaal product en af en toe een risico nemen, als ik in Rusland, Duitsland of China ben, dan hoor en zie ik vrijwel alleen maar muziek en clips uit eigen land," aldus de muzikant.

De echte première van de track was tijdens de Hyves showcase met Don Diablo in maart in de Utrechtse Monza. De plaat is rechtstreeks vanaf de Hyves homepage aan te schaffen. Koop je de plaat, dan maak je ook kans op een kleinschalig, intiem optreden van Diablo op een geheime locatie. Bovendien steun je nog een goed doel. De inkomsten van de single te gaan naar KiKa, de stichting die strijdt tegen kinderkanker.

"Na de concerten van de afgelopen maanden zijn premières van singles en clips de logische volgende stap voor Hyves Music," zegt Raymond Spanjar, medeoprichter van Hyves. "Zoals blijkt uit het bezoek op zijn hyve en de reacties op het feest in de Monza is Don een van de populairste artiesten op Hyves, dus we vinden het erg leuk om dit met hem als eerste te doen."

De single is vanaf 17 mei ook verkrijgbaar in de winkel.

Lees ook:Hyves viert 3-miljoenste aanmelding met feest in Utrecht
Lees ook:Hyves wil top 40 overnemen
Lees ook:Hit or Shit: Don Diablo – Live is a festival
Lees ook:Scharrelt Don Diablo met Paris Hilton??
Lees ook:Junkie XL gooit Justin in de mix

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>