Hyves viert 3-miljoenste aanmelding met feest in Utrecht

Mocht je een gruwelijke hekel hebben aan ongevraagde mailtjes van netwerksites, aan oneindige lijsten digitale 'vriendjes' en aan contact zoekende liefdes van vroeger, dan is dit berichtje niet aan jou besteed.

Het gaat namelijk over Hyves. Voor de een onmisbaar voor een leuk leven, voor de ander een bron van extreme ergernis. Om de 3-miljoenste aanmelding te vieren, geeft Hyves desalniettemin samen met Don Diablo en Pete Philly op 30 maart een feest in de Utrechtse Monza.
Alleen toegankelijk voor Hyvers, dus qua marketing uiterst slim aangepakt. Of je nu wil of niet, uiteindelijk ga je op de slachtbank. Is het niet goedschiks omdat je het Hyven eigenlijk wel leuk vindt, dan is het wel kwaadschiks omdat je hele omgeving van je eist dat je lid wordt.

Overigens zijn er rolmodellen genoeg binnen de dancewereld. Zo is Don Diablo uiteraard een fanatieke Hyver: "Voor mij is Hyves echt een enorme bron van positiviteit en inspiratie. Het is een goede manier om contact met mijn fans en Hyves-vrienden te hebben en natuurlijk om nieuwe fans te bereiken. Op Hyves beslissen mensen zelf wat ze wel en niet willen horen, wat is er nou mooier dan dat? Ik ben dan ook alle bevriende artiesten aan het motiveren om ook een pagina te nemen als ze er nog geen hebben."

" Door de explosieve groei van het aantal plays, pageviews en vrienden op mijn pagina kan ik een heel nieuw publiek bereiken zonder dat ik afhankelijk ben van radio en televisie, een enorm gevoel van vrijheid. Ik vind het erg leuk om nu iets terug te doen voor de mensen die mij dagelijks volgen, krabbelen en motiveren."

Het feest in de Monza is gratis en voor niks dus als je er heen wilt: wees op tijd. Of neem je pepperspray mee, dan is die lange rij voor de kassa zo verdwenen.

Lees ook:
- Hyvers massaal naar de Jimmy Woo
- Video: Don Diablo & Tony Bell – Stand Up
- Video: C-Mon & Kypski feat. Pete Philly - Make my Day

Lees ook:Hyves wil top 40 overnemen
Lees ook:Hyvers massaal naar Jimmy Woo
Lees ook:Don Diablo lanceert nieuwe single op Hyves
Lees ook:Don Diablo doet het met Kubus en Extince
Lees ook:Musica Republica een groot feest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>