Datum Amsterdam Dance Event 2007 bekendgemaakt

Tiesto @ Paradiso, ADE 2006Ja dames en heren, pak die agenda maar even erbij: de grootste dance-conferentie ter wereld, het Amsterdam Dance Event, heeft de datum van de 2007-editie bekendgemaakt. 

Van donderdag 18 tot en met zaterdag 20 oktober zal Amsterdam weer bol staan van de feesten en vullen de hotels zich met buitenlandse partygangers en interessant doende zakenlui uit de dance-wereld. Internationaal staat het evenement al flink op de kaart. Organisator Richard Zijlma: "Alles wijst erop dat de conferentie dit jaar verder zal groeien en met 1800 dance professionals uitverkoopt."

"ADE wordt meer en meer gezien als de plek voor platenlabels, agenten, managers om DJ's en artiesten te presenteren. Dit geeft het publiek de kans een zeer divers programma te bezoeken, kortom: kansen voor iedereen!"

Komend jaar wil de organisatie nog meer internationale clubbers interesseren: Van de 70.000 bezoekers worden dan ook 25.000 uit landen als Engeland, Duitsland etc verwacht. De internationale clubbers brengen flink wat geld in het laatje. Vorig jaar besteedde ADE bezoekers € 5,6 miljoen in Amsterdam.'

Amsterdam heeft 2007 themajaar van de muziek gemaakt, getiteld Feel The Rhythm, Music & Dance . Het gehele jaar vindt in het kader van Amsterdam Feel the Rhythm – music & dance een groot aantal evenementen plaats van klassieke tot moderne muziek en dans. ADE is een van de highlights binnen dit themajaar. Vorig jaar traden meer dan 550 DJ's en acts op in meer dan 40 locaties.

Lees ook onze special van het ADE 2006:
ADE-special: clubhopping @_saturday night
ADE-special: Clubhopping @ friday night
ADE-special: Cor Fijneman is niet jaloers op Tiësto
ADE-special: Groentjes krijgen les van de groten
ADE-special: Paul van Dyk neukt geen groupies
ADE-special: College op de Hogeschool van de Dance
ADE-special: Richard Zijlma ziet een sneeuwbaleffect
ADE-special: Johan Gielen wordt rustig van koikarpers

Lees ook:Livesets Amsterdam Dance Event online
Lees ook:Rotterdam aast op Britse clubbers
Lees ook:Camille Jones en Ida Corr treden op in Melkweg
Lees ook:ADE-special: Richard Zijlma ziet een sneeuwbaleffect
Lees ook:ADE-special: Cor Fijneman is niet jaloers op Tiësto

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>