Film over het leven van dj Richie Hawtin

Filmmakers weten steeds beter de weg te vinden naar dj’s en het nachtleven. Kondigde ik vorige week al de Duitse film Feiern aan, in de VS is begin deze maand Pioneers Of Electronic Music Vol. 1 uitgebracht, een film over het leven van Richie Hawtin .

"De film, die eerder dit jaar door Slice magazine werd geschoten, duurt 70 minuten en geeft een overzicht van Hawtins leven en carrière, vanaf het moment dat hij als jochie vanuit Engeland naar de omgeving van Detroit verhuisde. ‘Wij weten allemaal wat er in Detroit gebeurde’, zegt Hawtin, ‘want wij waren erbij. Maar nu kan de rest van de wereld ook zien wat voor een impact de ontwikkelingen op ons hebben gehad," meldt OOR.

Bekijk gratis op danceblog:
- Documentaire over de Berlijnse technoscene (Dui)
- Documentaire: Dans je nu in een trance? (Bel)
- Documentaire: House, gewoon uit je dak (Ned)

Lees ook:Fedde: ik kan nu overal ter wereld draaien
Lees ook:ID&T-film God is my dj komt op tv
Lees ook:Technoweek: Richie Hawtin
Lees ook:Fedde le Grand verovert ook Detroit
Lees ook:Een nadere blik op de vrouwen van Fedde le Grand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>