Armin Only 2006: de foto’s deel 1

Voor iedereen die er niet bij kon zijn én natuurlijk ook voor diegenen die wél in het gelukkige bezit van een kaartje waren, presenteren we een prachtige fotoserie van Robbert Verheijde, bij deze gepromoveerd tot huisfotograaf van Danceblog.

Bekijk ook deel 2 en de videobeelden

Robbert wist de show van de nummer twee van de wereld Armin van Buuren met zijn digitale camera vast te leggen en daar zijn we hem erg dankbaar voor. Kijk en geniet van alle lasers en lichteffecten tijdens Armin Only 2006. Later vandaag de videobeelden en het tweede deel van de foto’s.

Lees ook:
- Herman Brood ‘geëerd’ met tranceremix
- Beluister Saturday Night
- Awardparty DJmag: genieten van Armins kontje
- Armin van Buuren boos op columnist

Lees ook:Armin Only 2006: de foto’s deel 2
Lees ook:Armin Only 2006: de videobeelden
Lees ook:Filmpje: uitreiking DJmag top 100 awards
Lees ook:Bepaal Armins ultieme trance top 20
Lees ook:Kerstmis met Armin van Buuren

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Armin Only 2006: de foto’s deel 1

  1. claudia

    Ik vind dat de show van armin van 2005 veel beter was! 3 uur lang heeft armin achter het gordijn gestaan, dat hield wel de spanning erin, maar de show van 2005 was meer aandacht aan besteed, metname lichten, lasers, gasten!!! Verder ARMIN We LOve YOU!!!!

      /   Reply  / 
  2. mike

    ja inderdaad leuke video , maar ben er zelf aanwezig geweest en heb me verbaasd hoe het knullig alles in elkaar zat (niveau dorpsfeest commisie ) maar de video ziet er grappig uit na wat knutslen !! Geluid was knudde en heb me zeer verbaasd over de flesjes water die verkocht werden met het etiket DANCE VALLEY MET DE DATUM VAN 2005 en dan hebben we zogenaamd over trance dj nummer 2 van de wereld ??? ik zou armin adviseren om eens met de mensen die de decoratie doen van mysteryland

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>