Koop een platenspeler bij de Hema

We lijken ondertussen wel een Hema-reclamefolder, zoveel schrijven we recentelijk over het worstenwalhalla van Nederland.

Op ogenschijnlijk onnozele wijze weet de warenhuisketen telkens weer de ogen op zich gericht te krijgen. Maar ook dit keer weer terecht. Was de Hema al onze held toen ze een heuse dj-cursus opstartten, nu gooien ze de ‘good old’ platenspelers in de aanbieding. Voor maar 59 euro heb je er al een in je huis. Ze schijnen nogal hard te gaan dus wees er snel bij. Hema weet ze trouwens weer hilarisch aan te prijzen.

"Op een verjaardag moet het swingen! Dus haal die LP’s uit de kast en schuif alle meubels aan de kant. Met zo’n unieke platenspeler van Hema bouw je pas een goed feestje. En heb je er twee dan ben je een dj." Wat nou einde van vinyl?

Zo simpel is het dus jongens en meisjes. Betaal 118 euro en je bent een dj. Onze raad: betaal toch ook maar even 20 pleuro voor de online dj-cursus, dan blijven je verjaardagsgasten nog nét wat langer.

Lees ook:
- Danceblog gaat op cursus
- Nieuw! word dj bij de Hema
- Mark van Dale in de voetsporen van de Hema
- Nieuwe klap voor vinylindustrie

Lees ook:Nieuw! Word dj bij de HEMA
Lees ook:Mark van Dale in de voetsporen van de Hema
Lees ook:Danceblog gaat op cursus
Lees ook:Filmpje: dj Niki Belucci draait graag topless
Lees ook:Iedereen kan leren produceren in studio 80

1 Reacties // Reageer

One thought on “Koop een platenspeler bij de Hema

  1. Retroman

    zoiets heet “zorgvuldig gecultiveerde lulligheid”, ik vond het heel leuk gevonden!

    Ze mikken natuurlijk op mensen die daar de humor van inzien. Ik overwoog al een ouderwetse pickup te kopen, al die kelders met platen die liggen te wachten!

    Hema, heer wie kum!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>