Mark van Dale in de voetsporen van de Hema

"Wat de Hema kan, kan ik ook," moet dj Mark van Dale gedacht hebben. En toen ging het niet om worsten draaien maar om dj-les geven.

De oude rot in het vak heeft een heel cadeaupakket bedacht. Met onder meer een eenmalige workshop achter draaitafels in een grote discotheek (dus niet in een Cafe t Veerhuis), Marks nieuwste cd en twee kaartjes voor zjin zondagse feesten in de Escape. Slim inspelen op de markt noemen wij dat Mark, respect.

De cursus kost 69 euro maar je krijgt er dus een cd en een feestje gratis bij. Niet duur als je bedenkt wat je er allemaal leert. "Leer zelf de fijne kneepjes van het vak van DJ… van mixen tot muziekkeuze en opbouw van een avond." Nou, dat is zowat alles wat je moet kunnen als dj.

Bekijk hier een van Marks grootste hits The Water Verve. Ook alweer uit 1998 dus het laat zich raden waarom hij met deze actie is gekomen. ;-)

Lees ook:
- Nieuw! Word dj bij de Hema
- Danceblog gaat op cursus

Lees ook:De mash-up tot kunst verheven
Lees ook:Koop een platenspeler bij de Hema
Lees ook:Nieuw! Word dj bij de HEMA
Lees ook:(Professionele) DJ Cursus volgen?
Lees ook:Danceblog gaat op cursus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>