ADE-special: Johan Gielen wordt rustig van Koikarpers


Op het Amsterdam Dance Event lopen elk jaar weer meer bekende artiesten rond. Danceblog grijpt ze bij hun kraag als ze nietsvermoedend door de gangen lopen.

Deel 1: de Belgische trance-dj Johan Gielen

Wat brengt je hier?"Ik ben hier om iedereen even goeiendag zeggen. Het is toch leuker om mensen in levende lijve te zien, er wordt al genoeg ge-emaild. Verder heb ik een aantal zakelijke afspraken met Japanners."

Ga je straks nog de stad in?"Ik was het niet van plan. Maar ik weet hoe dat gaat hier. Net word ik nog uitgenodigd voor een dineetje en het zal er wel weer op neerkomen dat ik straks de stad in ga, haha. Maar ik moet een beetje op mezelf passen. Morgen sta ik alweer in de Effenaar en binnenkort start de wereldtour. Dan moet ik natuurlijk wel fit zijn."

Het centrale thema op deze conferentie lijkt downloaden te zijn. Hoe zie jij de toekomst daarvan in?"Het legale downloaden van muziek komt eindelijk op gang, het werd tijd. Eigenlijk had de muziekindustrie er jaren geleden al op in moeten haken. Dan waren al die rechtszaken nooit nodig geweest. Er is veel fout gegaan wat dat betreft. Maar goed, ik ben natuurlijk blij dat het steeds beter gaat."

Straks ga je op wereldtournee. Wie zorgt er voor je Koikarpers, je grote trots?"De mensen die in mijn winkel werken, zorgen voor de karpers. Het is wel een gedoe ja. Noem het maar een uit de hand gelopen hobby. Maar ik krijg er ook veel energie van. De muziekwereld is erg hektisch, dus het is leuk om er ook iets naast te hebben. Het verzorgen van vissen is een heel rustgevende hobby."

Lees ook:De downloadtip: De Under Master & Ille Slave
Lees ook:Flockers klaar voor feestje in Gelredome
Lees ook:Johan Gielen weer meesterfokker
Lees ook:Gekke Minimal, style of hype?
Lees ook:Lichaam Daen Hopman gevonden in haven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>