Flockers klaar voor feestje in Gelredome


Partyflock viert vanavond haar 5e verjaardag met een dik feest in het Gelredome.
Wij vroegen een aantal Flocks wat de site voor ze betekent en hoe erg ze het zouden vinden als PF er niet meer zou zijn. De wereld zal bij het einde van Partyflock niet ophouden met draaien, maar het zou wel een ramp zijn, blijkens de antwoorden van de volgende vier mensen!

Foto boven artikel: Quang Vu Dinh

Bianca Schotanus (21): "Als je naar een feest gaat, is het aan het eind van de avond altijd: heb je Partyflock? Het is leuker dan vragen om je telefoonnummer, want dat is 'eng'. Zonder de site zou ik de mensen die ik op feesten heb ontmoet minder spreken en kan ik niet meedoen met het leukste forum van Nederland. En waar moet ik anders mijn informatie over data en feesten vandaan halen? Met Partyflock zie ik tenminste welke vrienden er ook heengaan. Op andere uitgaanssites zie ik dat niet. Dus ik zou het zeker missen!

Arjan ten Heuvelhof (19): "Partyflock betekent voor mij heel veel. Ik blijf bijvoorbeeld dagelijks op de hoogte van nieuwtjes en achtergronden rondom de dancescene. Dankzij Partyflock beleef ik geweldige weekenden. En kom ik op plaatsen waarvan ik nooit had gedacht dat ik er ooit zou komen. Het leukste aan Partyflock vind ik de agenda. Als ik naar mijn agenda kijk en zie wat er allemaal voor leuks in het vooruitschiet is, kan ik met een lach door het leven. Zonder de site zou mijn uitgaansleven er heel anders uitzien."

Patrick van der Linden (19): "Ik weet niet meer hoe ik op de site beland ben, maar sinds ik me heb aangemeld zit ik een stuk beter in mijn vel! Mijn leven is er een stuk ‘feestiger' uit gaan zien. Door deze site heb ik het idee dat ik de hele week aan het feesten ben. Mensen in mijn omgeving worden gek als ik steeds maar weer op die site zit te klooien. Ja, ik weet niet, het is gewoon perfect. Als Partyflock niet meer zou bestaan, dan is dat niet het einde van de wereld, maar ik heb wel ineens weer een aantal uur vrij in de week die ik weer moet zien te vullen met een nuttige bezigheid."

Luc Boon (29): "Partyflocken of 'flocken' is een van mijn hobby's. Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik er heb gekeken. De humor op Partyflock waardeer ik ook heel erg. Het is een soort humor die je pas na een tijdje begrijpt en waardeert. Elke dag valt er wel wat te lachen op Partyflock. Ik moet er niet aan denken dat de site er niet meer zou zijn! Ik zou veel meer moeite hebben om leuke feestjes te vinden. Partyflock vertelt me namelijk naar welke feestjes mijn 'vrienden' gaan."

Lees ook:
- Partyflock maakt line-up jubileumfeest bekend

Lees ook:Partyflock is klaar voor de jubileumparty
Lees ook:1 april: Partyflock overgekocht door BV
Lees ook:Partyflock breidt uit naar België
Lees ook:Partyflock veilt foto’s voor Dance4life
Lees ook:Danceblog gedist op Partyflock, of zoiets

1 Reacties // Reageer

One thought on “Flockers klaar voor feestje in Gelredome

 1. Ozan Bayram

  Ben jij dat?? dat lieve meid van palet?? :D

  of misschien heb k de verkeerd, in dat geval kan je dit negeren :)

  Maar als jij het WEL bent, voeg me toe op partyflock: Ch3 dan kunne we verder met msn, want goh wat zou k willen horen hoe het met je gaat! :)

  groetjes Ozan

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>