Geen Carl, geen Ferry, maar Armin!

Jarenlang leek Carl Cox het zekerheidje van Dance Valley. Of het nou als afsluiter of met een eigen stage was, Carl Cox was altijd in de line-up terug te vinden. Maar op de grote verjaardag van Dance Valley is de technokoning níet te vinden, meldt Partyscene. UDC komt gelukkig niet met de minste vervanging…

Dit jaar zal de vijftiende editie van het outdoor festival plaatsvinden. Een primeur voor organisatie UDC, die zeker niet ‘zomaar’ gevierd zal worden. Op zaterdag 11 juli zal het hele circus weer in het vertrouwde Spaarnwoude te vinden zijn.

Hoewel een naam als Carl Cox jarenlang een zekerheidje leek, zal de donkere technoman geen optreden op Dance Valley verzorgen. Door onenigheid met de organisatie is er besloten dat Carl een jaartje overslaat. Daar staat tegenover dat Armin van Buuren de stage van Ferry Corsten dit jaar overneemt.

Geen ‘Flashover Recordings’, maar een ‘Armada Stage’ dit jaar! Verder gaan er geruchten over een nieuwe ‘Toolroom Knights’ stage, met namen als Mark Knight, D Ramirez, Funkagenda & Dave Spoon.

We houden je op de hoogte, houdt Dance Blog dus goed in de gaten!

Lees ook:Dance Valley 2008: Ferry Corsten, Cosmic Gate, Space dj’s, Preach, Gary Global
Lees ook:Feestweek: DJ Jean present Madhouse
Lees ook:Full on Ferry in Ahoy: de video’s
Lees ook:Ferry Corsten presents 1 november 2008: “Full on Ferry Masquarade”
Lees ook:Armin van Buuren toch de beste?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Geen Carl, geen Ferry, maar Armin!

 1. Erik

  Hoe is dit nu mogelijk mister dance valley carl cox niet op de verjaardag van dance valley. Na alle edities te hebben, waarbij carl 1 maal ontbrak tot grote spijt van hemzelf, viert hij de verjaardag niet mee. Ik denk een reden voor vele techno liefhebbers om de verjaardag niet mee te vieren. Dance valley zonder Carl Cox is geen dance valley en zeker geen reden om iets te vieren.

    /   Reply  / 
 2. melvin

  Nou sorry hoor, maar Carl Cox heeft zijn beste tijd wel een beetje gehad vind ik.. wat hij vorig jaar neerzette op DV was gewoon teleurstellend.

  Ben blij met deze vernieuwing!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>