Fakers opgepast, jullie worden in de gaten gehouden!

Nu er tegenwoordig steeds meer live-acts uit de grond worden gestampt wordt het voor het publiek steeds moeilijker het échte werk eruit te pakken. Was het een tijdje terug Justice waar een hoop mensen hun twijfels bij hadden, tegenwoordig wordt er vaker vals gespeeld dan we denken. Gelukkig worden deze acts steeds vaker ontmaskerd. Met de hulp van Dead Act moet er een eind aan het gefake komen.

Laten we eerlijk zijn, als we een dj zien, dan moet hij wel live bezig zijn. Het gebeurd helaas te vaak dat er met voorgemixte cdtjes of kant en klare setjes wordt gedraaid.

Op het moment dat een artiest dood neer kan vallen, zonder dat er iets met de muziek gebeurd, is het een vermelding op Dead Act waard. Ook zinloos gedraai aan de knoppen, mislukte pogingen instrumenten te bespelen en effecten die worden ingemixt terwijl de dj met iets anders bezig is, zijn punten wat een vermelding op Dead Act waard is.

Een goed voorbeeld is het volgende filmpje. Terwijl de artiest keihard van het podium valt, gaat de muziek rustig door en zo ook de vocalen. Ik had mijn geld terug gevraagd!

Bron: DJScene

Lees ook:Best dj of 2008 week: Trance
Lees ook:Best dj of 2008 week: Techno
Lees ook:Jeugd in Gelderland zit steeds vaker aan de drugs
Lees ook:Topper van de week: Shermanology (Interview)
Lees ook:Don Diablo goes international

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>