Pas op! Gevaarlijke XTC in het circuit

Nog een grote tip van Dance.Blog voordat je vanavond lekker van je weekend gaat genieten: Kijk uit met een xtc pilletje! Er schijnt de afgelopen tijd een pil in het circuit rond te gaan, die ronduit dodelijk is. Gebruik je een pilletje? Lees dan snel even verder om te zien welke pillen je absoluut niet in moet nemen!

Zelf ben ik geen pillenslikker. Tijdens het uitgaan houdt ik het dan ook graag bij een drankje. Om maar met het cliché te gebruiken "Ik ben van mezelf al energiek genoeg". Gek genoeg klopt het inderdaad wel, ik ga vaak tot het laatste uurtje, terwijl anderen al een zitplekje of hun bed hebben opgezocht.

Ook vanavond zal het, met het Amsterdam Dance Event aardig wat drugs gebruikt gaan worden. Let alsjeblieft op bij het zien van de pillen op het plaatje. Afgelopen weekend is hier namelijk een man aan overleden die een pilletje hiervan op had. 

Lijkschouwing leerde dat de XTC-pillen een veel hogere dosis MDMA bevatten dan gebruikelijk, waardoor ze extra gevaarlijk zijn. Dan moet ik er bij zeggen, dat je het wel heel erg op jezelf afroept. En dan krijg je dít soort gevallen!

Lees ook:Essenceweek: Dubfire
Lees ook:Sensation-meisje slikte pilletje
Lees ook:‘Rotterdamse clubscene is dood’
Lees ook:Nederland floreert nog steeds in de XTC
Lees ook:ADE week: De ver van uit de buurt blijven tip!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Pas op! Gevaarlijke XTC in het circuit

  1. Iggy

    Er moet wel even bij vermeld worden dat die man die deze pil heeft genomen al paddo’s had genuttigd én behoorlijk wat alcohol tot zich had genomen. Als je dit doet is vrijwel élke XTC pil dodelijk.
    Er zit inderdaad meer MDMA in deze pil maar het is zeer zeker niet dodelijk als men het in ‘normale’ mate gebruikt.

      /   Reply  / 
  2. jerry

    Oke ik vind het wel grappig je hebt het nog nooit gepakt en raad je het mensen meteen af…Zou kunnen dat die dodelijk was maar geloof me de drie hoekjes heb ik vaak genoeg gehad en wel meerdere het klopt dat er de 3 dubbele dosis in zit van een normale pil.Maar normaal gesproken zijn die niet dodelijk!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>