Club r_AW: prijs omhoog want cd Rude Awakening erbij

Mensen downloaden steeds meer. Mensen kopen steeds minder cd’s. Terwijl er alleen maar meer en meer muziek lijkt te worden gemaakt. Door artiesten die graag wat willen verdienen met de muziek die via diverse kanalen bij de mensen terechtkomt.  

Sebastian Hoff -alias Promo en Rude Awakenings én eigenaar van het label Third Movement- heeft daar iets op bedacht. Voor zijn feest club r_AW heeft hij de entreekosten verhoogd. Bezoekers betalen 19 in plaats van 15 euro. Wat ze krijgen voor die 4 euro extra? Een exemplaar van ‘Fragment of the Future’, de nieuwe cd van Rude Awakening.  

Zijn logica is dat mensen makkelijker geld neerleggen voor een feest in plaats van voor een cd. En mensen die op Club r_AW komen, zijn liefhebbers van de muziek, dus eigenlijk is het ook in hun voordeel. Toch? 

Lees het hele artikel/bronvermelding HIER. 

Club r_AW is op 21 juni in de P60 te Amstelveen.

Lees ook:Burgemeester: Dance Valley voegt niets toe
Lees ook:Filmpje: Techno Viking, de Duitse Terminator
Lees ook:Discotheken lopen leeg
Lees ook:OM vindt vangst drugsbezitters bij Armin van Buuren een tegenvaller
Lees ook:Artdirector Gorillaz ontwerpt dildo’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>