Ricardo Villalobos treedt op voor troepen in Irak

Ricardo VillalobosDat meldde althans de site van Resident Advisor (RA) in dit artikel. Voor diegenen die de geschiedenis van Ricardo Villalobos een beetje kennen moet dit al zeer vreemd nieuws zijn geweest, gezien zijn sterk anti-amerikaanse gevoelens.

Het artikel wist te melden dat ondanks zijn grieven jegens Bush en de zijnen hij niet de gewone burger verantwoordelijk wil houden voor het Irak-beleid. Vervolgens gaat het artikel verder met ene luitenenant First Lieutenant April Cohn, die het liefst Fabric36 door de intercoms van de helmen laat schelmen en zelfs enkele hiphop-jongens tot zijn muziek weet te bekeren. Als het dan nog niet duidelijk is dat 'Dance for Iraq' een 1 April grap betreft, dan had op zijn minst toch de geplande datum van 31(!) April de wenkbrouwen moeten doen fronsen.

Ik vond het een hilarisch artikel en wat ik nog hilarischer vind is hoe informatie soms zo makkelijk en klakkeloos wordt overgenomen. Zie hier de resultaten van een zoekopdracht in google.

Lees ook:Echte mannen houden van dance
Lees ook:Great Britain week: Audio Bullys
Lees ook:Stemmen op de Grote Prijs van Nederland
Lees ook:Videoclip: De Jeugd van Tegenwoordig – Hollereer
Lees ook:Hoe ‘goed’ is Dance4Life?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>