Above & Beyond: nieuw compilatie album

Above & BeyondDe heren van het trance-trio Above & Beyond brengen 'Anjunabeats 100' uit om de 100e release op hun eigen gelijknamige label te vieren.

Nadat zij in 2004 een zeer succesvol debuut hadden met BBC's Essential Mix of the Year, brachten zij in 2006 het zeer succesvolle album 'Tri-State' uit. Op het feestelijke compilatie album zijn natuurlijk Anjunabeats beste tracks te horen, waaronder tracks van OceanLab, Gabriel & Dresden en Matt Harwick.

Ben je beniewd? Breng een bezoekje aan de site van Above & Beyond en beluister 'Trance Around the World with Above & Beyond (#204)' Trance pur sang! Moet Above & Beyond niet wat vaker in Nederland te zien en beluisteren zijn?

Lees ook:Vakkenvuller werkt mee aan nieuw album Kylie Minogue
Lees ook:Aanstaande vrijdag, D-Ramirez in Nederland
Lees ook:UDC presenteert nieuwe website Nightmare
Lees ook:Nokia Music Store: WIN muziek waardebon t.w.v. 10 Euro!
Lees ook:Groove Armada komt met nieuw studio album

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Above & Beyond: nieuw compilatie album

 1. Frank

  Leuk dat er ook eens aandacht aan above & beyond geschonken word. Niet erg bekend maar daarom niet minder goed :)

    /   Reply  / 
 2. Hans

  Ach tis maar in welke scene je zit hè, in de trance wereld behoren ze tot de grootste, maar zeker leuk dat er aandacht aan wordt besteedt!

    /   Reply  / 
 3. Frank

  ja klopt begrip dance is erg ruim. Maar trance heeft wel een vrij grote invloed op de hele scene gehad momenteel zakt dat wel weer behoorlijk af. Maarja toch leuk dat er aandacht aan besteed word. De vorige bloggers waren nog al anti trance :s.

  Kwam er net pas achter dat above & beyond verantwoordelijk zijn voor de remix van dit nummer van madonna.
  http://www.youtube.com/watch?v=xmlc0GsEUfQ&feature=related

    /   Reply  / 
 4. Davy van de Laar

  Trance is een grote stroming in Nederland, maar trance wereldwijd gezien is nog veel groter dan in Nederland. Trance is niet direct mijn favoriete stroming, maar dat wil niet zeggen dat ik met oogkleppen op te werk ga. Er is veel mooie, hele mooie muziek in te vinden en muzikaal gezien kan ik nog steeds het kaf van het koren scheiden. Ik vind ook echt dat hetgeen de heren van Above & Beyond produceren heel erg goed is en dat zij wat meer bekendheid verdienen in Nederland! Laten we hopen dat voor de echte trance-liefhebber deze mannen in de toekomst vaker op de nederlandse podia te vinden zullen zijn.

    /   Reply  / 
 5. Eric

  Jammer dat jullie niet even vermelden dat de track waar het op dit album om draait, een productie van de nederlandse dj Bart Claessen is!

    /   Reply  / 
 6. Davy van de Laar

  @ Eric
  Een nederlandse productie op een album van deze heren is natuurlijk altijd een vermelding waard, dus bij deze dank voor je reactie! Ik hou het er verder wel op dat dit album toch echt draait om hun 100e release, maar daar mogen de meningen over verschillen ;-)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>