Filmpje: Ricky Martin is fan van Tiësto

Hij was jarenlang de grootste vrouwenverslinder ter wereld en bovendien gezegend met de soepelste mannelijke heupen van het westelijk halfrond. (en na Brian Adams met het meest pokdalige gezicht, maar dat werd altijd weggeretoucheerd) Ricky Martin wás het gewoon. Maar nu is het Tiësto, zoals je in onderstaande video zelf kunt zien. Latinoboy is gewoon fan van onze Tijs. Zien wij hier de voorbode van een Tiésto-remix van een Ricky Martin nummertje?

Lees ook:Nieuw: Daddy’s Groove – Stellar (Remixes)
Lees ook:Video: Tiësto featuring Christian Burns – In the Dark
Lees ook:Rockband biedt nummers ter remix aan
Lees ook:Filmpje: Tecktonik, het nieuwe jumpen?
Lees ook:Michel de Hey op Ibiza

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>