Anarchisten bestormen festival: Underworld mishandeld

Gekke taferelen afgelopen week in Athene. Het altijd leuke Ejekt Festival is bestormd door gemaskerde relschoppers met honkbalknuppels. Het gaat om anarchisten, aldus NME.co.uk.
Ze kwamen helaas niet om gezellig een balletje te slaan, wel om de bar kort en klein te meppen, fikkie te stoken en Rick Smith van Underworld een oplawaai te geven. Resultaat: een tyfuszooi, afgelaste optredens en Smith met een snee in zijn oor en een hoofdwond. De heisa begon tijdens een optreden van de Beastie Boys. Dat 'Fight for your right to party' namen ze dus wel erg serieus. Bekijk hieronder de pics van de ravage.

Lees ook:Zeg maar dag met je Underworld kaartje
Lees ook:Top 500: Underworld – Two Months Off
Lees ook:Lekker luisteren: Underworld in de hermix
Lees ook:Underworld maakt clip met 5000 foto’s
Lees ook:Filmpje: Optreden Carl Cox eindigt in bloedbad

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Anarchisten bestormen festival: Underworld mishandeld

  1. Jan Weijer

    Waarom wordt in dit verband van anarchisten gesproken? Omdat er geweld is gebruikt? Een echte anarchist gebruikt geen geweld. Waarom doen jullie mee aan al heel lamg bekende Telegraaf geroddel? Stel je eerst eens op de hoogte van een en ander en geef dan een oordeel.

      /   Reply  / 
  2. Daan

    Anarchist, trompetist, filatelist, Liesbeth List: what’s in a name?

      /   Reply  / 
  3. Cyril

    Zoals je nu in het stuk kunt zien, hebben we het woord anarchisten van een andere site overgenomen. Gelukkig geen Telegraaf :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>