Tiësto cancelt twee shows in Gelredome

Drie keer een uitverkocht Gelredome bleek toch te hoog gegrepen voor Tiësto. De shows van de donderdag en de vrijdag zijn daarom afgelast.
Officieel vanwege redenen als ‘donderdag bleek niet geschikt voor een feest tot 6 uur' (daar was vast al van tevoren over nagedacht) en voor de vrijdag ‘was er vooral interesse van bedrijven'. Maar naar ons donkerbruine vermoeden om de doodeenvoudige reden dat de kaartverkoop niet zo massaal liep als gewenst. Hoe het ook mag zijn, hier de officiële verklaring van het management:


In tegenstelling tot eerdere berichtgeving zal Tiësto één keer optreden in het Gelredome met zijn Elements of Life show in plaats van de drie aangekondigde concerten.

In maart dit jaar startte Tiësto op spectaculaire wijze zijn Elements of Life wereldtour met een succesvol en uniek evenement op Schiphol ter promotie van zijn nieuwe gelijknamige artiestenalbum. Uiteraard is ook Nederland onderdeel van deze wereldtour en daarom staat Tiësto op zaterdag 2 juni in het Gelredome te Arnhem.

Eerder werd vermeld dat er naast de show van zaterdag 2 juni ook nog shows op donderdag 31 mei en vrijdag 1 juni gepland zouden staan. Echter is de afgelopen weken gebleken dat een de donderdag een te lastige dag is voor een een dergelijke show die tot 06.00 uur duurt. Voor de show op vrijdag hebben zich tal van bedrijven aangemeld die geïnteresseerd waren, maar ervaring heeft inmiddels geleerd dat dit afbreuk kan doen aan de sfeer die Tiesto met Elements of Life wil neerzetten. Daarom heeft het management van Tiesto besloten om Elements of Life te presenteren als een exclusief evenement voor de echte fan wat alleen op zaterdag 2 juni zal plaatsvinden.

Reeds gekochte kaarten via Ticketbox voor de shows van donderdag 31 mei en vrijdag 1 juni zijn 1 op 1 geldig voor de show van zaterdag 2 juni. Eventuele restitutie kan tot 1 juni 1000 uur via het restitutieformulier wat te downloaden is via Tiesto.com en Ticketbox.nl/restitutie.pdf.

Reeds gekochte kaarten via Ticketonline voor de shows van donderdag 31 mei en vrijdag 1 juni dienen omgewisseld te worden voor de zaterdag en zijn niet 1 op 1 geldig. Hiervoor zal de kaarthouder persoonlijk per brief benaderd worden door Ticketonline. Eventuele restitutie is eveneens via het formulier mogelijk.

Lees ook:Tiësto geeft drie optredens in Gelredome
Lees ook:Tiësto inderdaad weer naar Nederland
Lees ook:Tiësto komt naar Nederland!
Lees ook:Radioshow Tiësto moet andere naam krijgen
Lees ook:Tiësto kondigt remix cd van Elements of Life aan

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tiësto cancelt twee shows in Gelredome

  1. Robert

    In één woord BALEN !!!!!!!!!!

    Voor de vrijdag VIP kaarten gekocht en hotelovernachtingen geregeld voor een paar echte fans (40-ers),zaterdag kunnen we dus niet en nu krijgen we het geld terug ?
    Daar kopen we helemaal niets voor,
    hoe halen ze het in hun hoofd om de die-hard fans zo in de steek te laten.
    Management (of Tijs) als jullie dit lezen, mail me maar even met een goed voorstel.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>