Meester Junkie, hoe breek ik door?

De man die als enige Nederlandse artiest wist door te dringen tot de Amerikaanse film(muziek)business, de man die vanuit zijn raam Amsterdamse straten op zijn kop zette, de man die als enige ter wereld Elvis mocht remixen…
gaat nu lesgeven. Meester Junkie is vanaf nu een feit. Tom Holkenborg wordt vanaf september 2007 speciaal docent Composition & Musicdesign aan het Conservatorium ArtEZ Hogeschool voor de kunsten in Arnhem, Enschede en Zwolle. Drie keer per jaar komt hij drie dagen lang naar Nederland. De rest gaat hij heel hip via videoconferencing doen.

Holkenborg, geboren in Lichtenvoorde, zegt zich sterk verbonden te voelen met de regio waarin hij opgroeide. "De kennis en ervaring die ik de afgelopen twintig jaar heb opgedaan in de muziekwereld, wil ik graag delen met jonge mensen. Het is een eer om dit aan het ArtEZ Conservatorium te kunnen doen in de regio waar ik vandaan kom. Ik hoop de studenten te stimuleren en inspireren.''

De studie Music Technology richt zich op het componeren en ontwerpen van muziek en geluid op het gebied van dance, pop, film en games met behulp van computers en studiotechniek.

Lees ook:
- Junkie XL gooit Jstin in de mix
- Junkie XL maakt muziek voor Blind
- Junkie XL maakt campagnelied PvdA

Lees ook:Junkie XL gooit Justin in de mix
Lees ook:Junkie XL en The Cure treden samen op
Lees ook:Junkie XL maakt muziek voor Blind
Lees ook:Junkie XL tekent bij Artwork
Lees ook:Junkie XL maakt campagnelied PvdA

1 Reacties // Reageer

One thought on “Meester Junkie, hoe breek ik door?

  1. jamie

    hehehe ik woon dicht bij Enschede

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>