Politie jaagt nepkrakerts weg bij nephouseparty

Pak ze! Die nozems!Ze krijgen er maar geen vat op, op die illegale houseparties. Is ook niet de bedoeling, meneertjes met de blauwe petten.
Dan kunnen jullie oefenen zo lang jullie willen, maar erg realistisch wordt die in scene gezette situatie toch niet. Met houten blokjes smijten, kom op zeg. Áls je dan een uit de klauwen gelopen feestje wil nadoen, gooi dan ook met volle bierflesjes en stuur wat herdershonden op die ME-ers af.
De Brabantse polizei oefende deze week op het in mekaar tikken van teknokrakerts, want afgelopen jaar ging het faliekant mis in Helmond, toen het 15 agenten niet lukte om een illegale houseparty af te breken.

Dat moet beter kunnen, dachten ze, en gebruikten een oud fabriekspand op Strijp-S om de situatie na te bootsen. Van de oefening werd ook een geinig filmpje gemaakt. Check het HIERRR. Wat een boutmuziek op de achtergrond trouwens, dat is geen Mononom of Spriral Tribe, dat weet ik wel.

Lees ook:
- ME grijpt hard in bij freeparty
- SWAT-team maakt einde aan rave
- Sterke arm der wet grijpt in

Lees ook:Grote illegale houseparty komt vroeg ten einde
Lees ook:Sterke arm der wet grijpt in!
Lees ook:ME grijpt hard in bij freeparty
Lees ook:Vanilla Ice zit aan de grond
Lees ook:Sensation Black 2007: de line-up

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>