Wasteland, voor al uw vreemde verlangens

Alle mensen die van gekkigheid niet meer weten waar heen te gaan, opgelet. Dit weekend is er weer het fetishfeest Wasteland in de Amsterdamse Powerzone.Aanstaande zaterdag mag iedereen met vreemde fetishes zich weer uitleven in de vleesmassa die Wasteland heet. Denk aan stripshows, seksshows en seksende paartjes om je heen. Let op wat je aantrekt, want niet iedere boer komt er zomaar in. Check daarvoor de dresscode: Lak, leer, rubber of metaal. Mocht je nog niks leuks hebben, dan kun je ter plekke nog even shoppen in de stand van ‘Wow…don’t tell mom.’ Of check de partypics voor wat ideeën.

Lees ook:
- dj Niki Belucci draait graag topless

Lees ook:Top 500: LMC vs U2 – Take me to the clouds above
Lees ook:Favorietenweek: Minimal
Lees ook:Rocksteady goes gold!
Lees ook:De downloadtip: Niki Belucci
Lees ook:Chuckie, dj tussen naaktmodellen

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Wasteland, voor al uw vreemde verlangens

 1. pretpik

  Hey hoi ik ben een leuke goeduitziende jonge vent van 35jr ,en ik ben veel en veel te geil haha .
  Ik zoek eigenlijk een leuk vrouwtje (meissi) die met mij mee wil naar Wasteland lekker uit ons dakki gaan ff fijn de bloemetjes buiten zetten .
  Ik kom uit het oosten v. het land ben gezellige prettig gestoorde leuke vent ga jij mee?

    /   Reply  / 
 2. Roger

  Hoi,hoi, ik ben zelf een jongen van 35 jaar, uit de omgeving van Heerlen. Ik zoek jongens/mannen in leer/rubber die ook naar wasteland (en/of andere geile party’s) gaan en mij misschien mee willen nemen. Ik zit zelf al een tijdje in de leer-scene met bdsm enz….en wil nu mijn horizon eens wat gaan verbreden. Ik ben dus zelf wat meer onderdanig maar wel actief ingesteld en voor best veel in. Wil graag alles, zien, beleven en meemaken…en natuurlijk contacten krijgen met gelijkgestemden.

    /   Reply  / 
 3. Jeroen

  hey, ik heb 2 kaartjes voor wasteland over,
  wij kunnen wegens omstandigheden niet meer gaan :( ,
  ze mogen weg voor 40 euro per kaartje… scheelt dus weer 7,50!

    /   Reply  / 
  1. edwin

   Hey hallo

   Ik wil graag deze 2 kaartjes overnemen.
   Wil jij mij mailen of dat nog mogelijk is.

   Gr Edwin

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>