Fedde le Grand moet nog wennen aan succes

Het is me wat, een dikke hit scoren. Fedde le Grand moet nog even wennen aan het succes dat Put your hands up for Detroit hem oplevert.

In een interview met ID&T’s Gert van Veen zegt hij: "Ik vind het niet vervelend ofzo, maar het blijft onwennig voelen."

"Zoals pas in Griekenland. Dan neem je plaats achter de draaitafels en de eerste drie rijen pakt zijn telefoon en staat de hele tijd plaatjes te schieten. Het is een hele rare gewaarwording om nu opeens de ster van de avond te zijn. Ik denk ook dat ik er nooit helemaal aan zal kunnen wennen."

Ook het feit dat hij ineens hoofdact op feesten (onder meer op Innercity) is geworden, vindt hij een raar gevoel: "Dat vind ik best wel even wennen. Eerst was ik altijd de underdog – eigenlijk best wel een prettige positie. Omdat het publiek toch zit te wachten op degene na jou, kun je eigenlijk veel meer flikken."

"Maar nu komt het voor jóu. Ik heb soms ook wel eens een boeking dat ik denk: ‘ik kan net zo goed ‘Detroit’ opzetten en weer weggaan’. Dat is het enige wat ze willen horen."

Bekijk ook: de videoclip van Put your hands op for Detroit

Foto: Michel Mees via ID&T

Lees ook:Fedde le Grand verovert ook Detroit
Lees ook:Fedde: ik kan nu overal ter wereld draaien
Lees ook:Fedde le Grand op 1 in Engeland
Lees ook:Video: Laidback Luke, Axwell, S. Angello en S. Ingrosso – Get Dumb
Lees ook:Een nadere blik op de vrouwen van Fedde le Grand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>