Stuur je filmpjes naar Skoeps

Vorige week mocht ik per toeval een primeur scoren door de nieuwe filmpjeswebsite Skoeps vroegtijdig te verkennen. Dat veroorzaakte wat leuke deining bij uitgever PCM, die ‘not amused’ was over de scoop. Gisteren kwam de officiële presentatie.

Als je in het vervolg Rob Gee op Sensation Black ziet knokken met het publiek, je favoriete dj zijn neus ziet poederen, de politie je illegale houseparty ziet ontruimen: filmen en cashen!

Je krijgt van Skoeps de helft van wat je filmpje of foto oplevert. Je productie kan namelijk terechtkomen bij allerlei media en websites.

Dat is in de regel ongetwijfeld een futiel bedrag waar je je nest niet voor uitkomt. PCM begint die website natuurlijk om dikke knaken te verdienen. Maar dat bedrag kan vast leuk oplopen als je een lucky shot hebt gemaakt dat de tv-zenders haalt.

Bekijk ook het filmpje: Rob Gee knokt op Sensation Black

Lees ook:Voorverkoop Sensation morgen van start
Lees ook:Voorverkoop Sensation start in maart
Lees ook:Extra ticketverkoop voor Sensation White 2007
Lees ook:Nu ook Sensation Black in België
Lees ook:Sensation Black 2008: de line-up

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>