Filmpje: Avicii on tour

Ik word altijd heel blij van DJ’s die op tour gaan en daar dan een filmpje van maken. Zo doet Afrojack dat regelmatig, en ook Avicii is er nu bij. Hij laat ons een aantal fraaie beelden zien die zijn cameraman maakte tijdens een tour door Azië en Australië. Kijken dus. En ja, ook ik ben nu jaloers. (klik op ‘lees verder’ voor het filmpje)

Lees ook:De rotonde als draaitafel
Lees ook:Vanavond God is my dj op tv
Lees ook:Video: R-cane ft. Nowlife.eu – Welcome To The Cage
Lees ook:Nicky Romero – Protocol Flight #01
Lees ook:Dansende kleuter verpest show Ferry Corsten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>