Video: Avicii vs Nicky Romero – I Could Be The One

Veel mensen kennen deze track als Nicktim. Toen werd hij, met nieuwe vocals, gedraaid door Pete Tong bij BBC Radio 1 als I Could Be The One. Nu is de officiële videoclip uitgekomen. Aanstaande zaterdag kan je de track dan aanschaffen via Beatport en dergelijke. Er is overigens een kans dat je deze plaat de komende week op Radio 538 hoort. Hij is namelijk verkozen tot Dance Smash. Dit is toch wel een van de betere tracks van 2012. Jammer dat de jaarlijstjes al af zijn.. (klik op ‘lees verder’ voor de videoclip)

Lees ook:[Teaser] Avicii & Nicky Romero – I Could Be The One
Lees ook:Hit or Shit: Marco V – Coma Aid
Lees ook:Nieuw: Nicky Romero – Symphonica
Lees ook:[Teaser] Yves V, Loopers & Jacob van Hage – Amok
Lees ook:Nieuw: W&W & Ummet Ozcan – The Code

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>