Nicky Romero – Protocol Flight #01

Ik kijk graag naar filmpjes over DJ’s. Zo kwam laatste de documentaire over Armin van Buuren uit, genieten. Ook de clips van Afrojack zijn vaak het kijken waard. Nicky Romero heeft ook het een en ander vastgelegd. Te zien in Protocol Flight #01 (klik op ‘lees verder’ voor de video)

Lees ook:Nieuw: Tony Romera – Pandor
Lees ook:Radioshows week 45
Lees ook:Nieuw: Nicky Romero – Symphonica
Lees ook:[Teaser] Avicii & Nicky Romero – I Could Be The One
Lees ook:Nieuw: Vince Moogin – Love Me Right

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>