Nieuw: Hardwell – Spaceman (Carnage Festival Trap Remix)

Dus je vond Spaceman van Hardwell dik? Mooi, ik ook. En nog veel meer mensen vonden dat ook. Wat ik u echter nu ter gehore ga brengen is ook heel erg hard. Het is een trap remix van Spaceman gemaakt door Carnage. De track werd al gedraaid door Tiesto op het grote festival Stereosonic. Check het! (klik op ‘lees verder’ voor de remix)

Kopen: Beatport

Lees ook:Nieuw: Nicky Romero ft. Nervo – Like Home
Lees ook:Nieuw: Vince Moogin – Love Me Right
Lees ook:Nieuw: Fedde Le Grand – RAW
Lees ook:Nieuw: Quintino & Ralvero – Jackpot
Lees ook:Good Tune: TJR – Ode To Oi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>