[Teaser] Jordi Rivera – Unknown Island

jordiriveraJordi Rivera is één van de vele talenten die de EDM-wereld rijk is. Eerder was ik al lovend over zijn track Predictable, nu ben ik dat weer over Unknown Island. Het is wachten op de eerste release voor Jordi. Ondertussen kunnen we luisteren naar de preview.

Lees ook:[Teaser] Spinnin Records Talent Pool EP 1
Lees ook:[Teaser] Julian Jordan – Ramcar
Lees ook:[Teaser] Nicky Romero – Symphonica
Lees ook:Nieuw: Firebeatz – Disque
Lees ook:‘Tresor opent deuren in maart 2007′

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>