[Teaser] Kid Massive & Alex Sayz ft. Miella – Strong (Dannic Remix)

Ja. Dit is dus de eerste post van het jaar 2013. Heel bijzonder allemaal, maar niet heus. Iedereen nog moe van het zuipen, uitgaan en eten? Nee? Goedzo. Dit jaar wordt namelijk het jaar van de Dance muziek. Let op mijn woorden. De Nederlandse DJ’s gaan het nog beter doen dan voorheen. We beginnen daarom met de preview van een nieuwe Dannic remix. You like?

Lees ook:Nieuw: Franky Rizardo en Roul & Doors – Elements (Hardwell & Dannic Remix)
Lees ook:Nieuw: Nicky Romero & NERVO – Like Home (Dannic Remix)
Lees ook:Afrojack zet preview van eerste album online
Lees ook:[Teaser] Dannic – Clobber
Lees ook:SICK INDIVIDUALS in the mix 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>