[Teaser] Avicii & Nicky Romero – I Could Be The One

Dit is waar veel mensen op wachten. De plaat die we voorheen kenden als Nicktim is zaterdag gedraaid door Pete Tong op BBC Radio 1 met een nieuwe naam: I Could Be The One. Ook de vocals hoorden we nog niet eerder. De track van Avicii en Nicky Romero zal binnenkort uitgebracht worden. We kunnen wel stellen dat Nicky Romero, na Like Home met NERVO, opnieuw met een hit komt. Goed bezig. (klik op ‘lees verder’ voor de video)

Lees ook:Nieuw: Nicky Romero & NERVO – Like Home (Dannic Remix)
Lees ook:Nieuw: Nicky Romero ft. Nervo – Like Home
Lees ook:Nieuw: Tony Romera – Pandor
Lees ook:Nieuw: Firebeatz – Disque
Lees ook:Nieuw: Nicky Romero – Symphonica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>