[Teaser] Yves V, Loopers & Jacob van Hage – Amok

Jacob van Hage is een held, eerder interviewde ik hem al voor een andere website. De Nederlander heeft na zijn keiharde track Voodoo mijn hart gestolen. Nu werkt hij samen met Yves V en Loopers, met als resultaat: Amok. Het nummer zal 17 december uitkomen op het label Smash The House. Natuurlijk is er weer een teaser! (klik op ‘lees verder’ voor de teaser)

Lees ook:Nieuw: Yves V, Loopers & Jacob van Hage – Amok
Lees ook:Interview: Loopers
Lees ook:[Teaser] Quintino & Ralvero – Jackpot
Lees ook:[Teaser] R3hab & ZROQ – Skydrop
Lees ook:Jacob van Hage presents – Clear Blue Sky 33 Mix

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>